VippihelpVippihelpin sivusto on helppo käyttää, mutta silti jotenkin sekava.

Alkutiedot

Ikäraja: 18 vuotta
Pikalainaa: 50-500 euroa
Laina-aika: 14-30 päivää

Suosittelen ottamaan toisen pikalainan

Alkutunnelmat

Vaatii hieman aikaa ja viitselijäisyyttä, että kaikki tarvittava tieto saadaan kaiveltua esille, mutta tämä palkitsee, sillä tiedot ovat todella täydelliset.

Lainaehdot?

Vippihelp-pikavippi voidaan myöntää vähintään 18 vuotiaalle, raha-asiansa hyvin hoitaneelle ja luottokelpoiselle Suomen kansalaiselle, jolla on julkinen matkapuhelinliittymä, Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka. Näillä ehdoilla lainaa saa kyllä.

Paljonko vippiä?

Pikavipin määrä uusille asiakkaille on aina 50 euroa. ”Vanhat asiakkaat” voivat hakea myös 100-500 euron lainan. Vanhoilla asiakkailla tarkoitetaan henkilöitä, jotka ovat jo lainanneet 50 euroa Vippihelp palvelusta ja hoitaneet sen ajallaan heille takaisin!

Laina-aika?

Laina-aika on aina 14-30 päivää. Lyhyempi aika on pienemmille summille, pidempi suuremmille. Suurin summa, jonka Vippihelppi lainaa on 500 euroa.

Vippi tekstarilla?

Pikavipin voi hakea myös tekstarilla. Hieno homma, sillä aina ei vaan pääse nettiin. Vastaus kaikkiin hakemuksiin tulee aukioloaikana välittömästi, samoin rahat tilille.

Milloin auki?

Vippihelp on auki maanantaista sunnuntaihin kello 8-22. Tätä ennen taikka jälkeen saapuneet lainahakemukset käsitellään aukioloaikana niiden saapumisjärjestyksessä.

Anna pisteitä sivulle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kirjoita kommentti, kerro kokemuksista tai arvostele