LuottorahaLuottorahan kautta saat 50-2000 euron kulutusluoton käyttöösi.

Luottorahaa pyörittää C Finance Oy, joka on täysin suomalainen yhtiö ja on ollut toiminnassa vuodesta 2005 lähtien. Päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä ja se työllistää noin 7 ihmistä.

Alkutiedot

Ikäraja: 20 vuotta
Pikalainaa: 50-2000 euroa
Laina-aika: 1-12 kuukautta
Siirry tästä Luottorahan pikalainaan »

Ensitunnelmia

Etusivu vaikuttaa ihan selkeältä. Lainalaskin on vähän piilossa ja sen saat esille, kun painat etusivun paljonko luotto maksaisi sinulle -linkkiä.

Minkälaisia ehtoja on?

Ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, ikää vaaditaan vähintään 20 vuotta, suomalainen henkilötunnus, puhelinliittymä ja sähköpostiosoite. Verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta sähköiseen tunnistautumiseen.

Miten kulutusluottoa haetaan?

Siirry yläpuolelta Luottorahan pikalainaan. Valitse lainalaskurista sopiva summa ja napsauta ”hae luottoa nyt” nappia. Sen jälkeen tunnistaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Onko mahdollista saada useampi vippi?

Luottorahalta saat käyttöösi 2000 € luoton, joka tarkoittaa sitä, että voit nostaa useamman kerran lainaa, kunhan kokonaismäärä pysyy 2000 € sisällä. Esimerkiksi ensin 1000 € ja seuraavana päivänä 500 €.

Voinko saada lisää aikaa maksamiseen?

Voit pidentää maksuaikaa, kun kirjaudut henkilökohtaisilla tunnuksillasi Luottorahan sivuille ja muutat omilla sivuillasi laskun eräpäivää.

Milloin on auki?

Asiakaspalvelu vastailee kysymyksiin maanantaista lauantaihin klo 8-23 ja sunnuntaisin klo 13-17. Luottohakemuksen voit lähettää netin kautta ihan mihin aikaan tahansa.

Kuinka nopeaa palvelua?

Otin yhteyttä Luottorahaan sähköpostin välityksellä ja sain vastauksen heiltä melko nopeasti saman päivän aikana. Aikaa kului noin kolme tuntia.

Esimerkki pikalainasta

Pikalainasumma: 100 €
Laina-aika: 30 vuorokautta
Takaisinmaksu: 119 €
Kokonaiskulut: 19 €

Artikkelin muutokset

21.10.2015: Kerrottu useamman vipin saamisesta
9.7.2015: Asiakaspalvelun nopeudesta kappale
13.5.2015: Maksuajan pidentämisestä osio

Anna pisteitä sivulle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kirjoita kommentti, kerro kokemuksista tai arvostele