ReissuvippiReissuvippi tarjoaa pikalainoja tuhanteen euroon saakka.

Pikalainapalvelua pyörittää Lainasto Oy, joka on suomalainen yritys ja toimipiste löytyy Turusta. Yhtiö on aloitettu vuonna 2011 ja työllistää noin pari henkeä. Yrityksellä on myös toinen palvelu nimeltä Lainasto.

Alkutiedot

Ikäraja: 18 vuotta
Pikalainaa: 100-400 euroa
Laina-aika: 1 vuosi

Suosittelen ottamaan toisen pikalainan

Ehdot pikalainalle?

Millainen henkilö voi saada lainaa Reissuvipiltä? Luotto voidaan hakemuksesta myöntää henkilölle, joka on täyttänyt 18 vuotta, asuu vakituisesti Suomessa ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Näiden kriteerien täytyttyä, lainaa voi saada.

Paljonko vippiä?

Ensilainaksi Reissuvippi tarjoaa 100-200 euroa. Kun laina on maksettu takaisin ajallaan ja ongelmitta, niin sen jälkeen pikalainaa voi saada myös 100-400 euroa. Laina kannattaa hoitaa ajallaan, sillä tämä vaikuttaa suoraan siihen millaisia summia voit Reissuvipiltä saada tulevaisuudessa.

Miten haetaan?

Kuinka lainaa sitten Reissuvipiltä pääsee hakemaan? Täytyy täyttää sivustolla oleva hakemus, tunnistautua pankkitunnuksilla palveluun ja vain lähettää hakemus Reissuvipille. Päätös siitä, myönnetäänkö lainaa vaiko ei tulee välittömästi, ei siis turhaa odottelua. Päätöksen saat myöskin tekstarilla!

Pikalainaa tekstiviestillä?

Ensimmäisellä lainanhaku kerralla saa myöskin PIN koodin, jonka avulla lainaa voidaan hakea myös tekstiviestillä. Tunnus on pidettävä omana tietona, sillä se on henkilökohtainen. Tekstiviestin hakemuksesta iso plussa, koska aina ei vaan nettiinkään ole mahdollisuutta.

Minkälainen tietoturva?

Reissuvipin kaikki sivut ovat suojattu kryptaamalla, joka käytännössä tarkoittaa tietojesi salaamista ja näin tiedot menevät turvallisesti netissä.

Milloin auki?

Reissuvippi on auki maanantaista sunnuntaihin kello 7-23. Tänä aikana lainapäätöksen ja rahat tilille saa välittömästi. Muussa tapauksessa lainahakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä.

Kuinka nopeasti vastaavat?

Laitoin sähköpostia asiakaspalveluun klo 13:48 ja sain vastauksen siihen klo 16:49 eli meni vähän yli kolme tuntia.

Esimerkki pikalainasta

Summa: 200 €
Maksuaika: 12 kuukautta
Maksut yhteensä: 275 €
Kokonaiskulut: 75 €

Artikkelin muutokset

19.8.2015: Muutettu ikärajaksi 18 vuotta
11.6.2015: Tietoturvasta osio
18.4.2015: Vastausnopeudesta kappale
1.3.2015: Lisätty pikalainan esimerkki
6.1.2015: Päivitetty yrityksen tietoja

Anna pisteitä sivulle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kirjoita kommentti, kerro kokemuksista tai arvostele