OK MoneyOK Money vaikuttaa suhteellisen helpolta sivustolta käyttää.

Alkutiedot

Ikäraja: 18 vuotta
Pikalainaa: 50-1000 euroa
Laina-aika: 14-90 päivää
Siirry tästä OK Moneyn pikalainaan »

Mitä ehtoja lainalla?

Lainaehdotkin löytyy enempiä penkomatta. Kukapa voi sitten lainaa Ok moneyltä saada? Tällaisen informaation Ok money jakaa sivullaan, että pikavippiä voi hakea kaikki yli 18-vuotias, luottokelpoinen ja raha-asiansa hoitanut henkilö. Kun täytät yllä olevat kriteerit, saat Ok moneyltä lainaa.

Miten pikavippi haetaan?

Ok moneyn sivustolta ensimmäinen laina haetaan aina verkkopankkitunnuksilla, jotta Ok money voi selvittää oletko luottokelpoinen. Tämän jälkeen verkkopankkitunnuksia ei enää tarvita, vaan Ok money antaa PIN tunnuksen, jolla lainaa vastaisuudessa haetaan vaikka mm. tekstiviestillä. Koodi on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa muille.

Ensimmäinen laina Ok moneyllä on aina 50 euroa. Kun olet tämän maksanut takaisin ajallaan, saat lainaan jopa 1000 euroa.

Minkälaiset maksuajat?

Takaisinmaksuajat on määritelty lainan suuruuden mukaan. 50- 400 euroa on mahdollista maksaa 15-30 päivän sisällä, 500-1000 euroa lainanneet saavat maksuaikaa 90 päivää. Ok moneyn sivusto on nuorekkaan ja pirteän näköinen ja se toimii todella hyvin ja takkuilematta, niin kuin Ok moneyn palvelukin. Lainahakemukseen vastataan välittömästi ja rahatkin ovat tilillä yhdessä hujauksessa. Helppoa ja huoletonta.

Anna pisteitä sivulle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kirjoita kommentti, kerro kokemuksista tai arvostele