Laina.comLaina.com tarjoaa käyttöluottoa 2000 euroon saakka.

Alkutiedot

Ikäraja: 23 vuotta
Pikalainaa: 50-2000 euroa
Laina-aika: väh. 30 päivää

Suosittelen ottamaan toisen pikalainan

Ensiajatuksia

Laina.com:in etusivulta löytyy heti helposti lainalaskuri, josta näkee hyvin melkein kaikki tarvittavat tiedot, jos maksaa yhdellä kerralla takaisin. Jos taas haluaa maksaa useammassa erässä, niin kokonaissumman laskeminen on vähän vaikeampaa.

Mitä ehtoja on lainalle?

Uuden asiakkaan täytyy olla vähintään 23-vuotias, mutta jos sinulla on jo asiakkuus aiemmin kuin 1.6.2013, niin sitten riittää 18 vuoden ikä. Lisäksi ei saa olla luottohäiriöitä, pitää olla verkkopankkitunnukset ja kännykkäliittymä.

Minkälaisia luottoja saatavilla?

Luottoa pitäisi saada 2000 euroon saakka, mutta ensimmäisellä kerralla pitää vissiin ottaa 50-1000 euron väliltä, koska lainalaskurissa on maksimi 1000 euroa. Voit maksaa velan yhdessä tai useammassa erässä pois.

Miten pikalainaa haetaan?

Siirry yläpuolelta Laina.com pikalainaan. Sen jälkeen valitse lainalaskurista sopiva summa ja paina ”hae nyt” -nappia. Täytä omat tietosi, tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi, vahvista laina ja lopuksi laitetaan laina maksuun.

Useampi laina mahdollinen?

Kyllä sen pitäis onnistua, koska kyse on käyttöluotosta. Eli jos ensiksi otat 200 euroa, niin sinulla pitäisi olla mahdollisuus vielä nostaa 1800 euroa.

Luotto tekstarilla?

On mahdollista. Ensimmäisellä kerralla kylläkin täytyy tunnistautua verkkopankkitunnuksilla, niin saat pin-koodin tekstiviestiä varten.

Milloin Laina.com on auki?

Netissä lainahakemuksen voit lähettää koska vain, mutta rahoja maksetaan joka päivä vain klo 7-23. Asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin klo 8-20.

Esimerkki pikalainasta

Pikalainaa: 400 euroa
Laina-aika: keskimäärin 45 päivää
Kulut: 40 euroa
Takaisinmaksu: 440 euroa

Artikkelin muutokset

18.4.2014: Kerrottu pikalainan esimerkistä
19.2.2014: Päivitetty alkutunnelmia

Anna pisteitä sivulle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kirjoita kommentti, kerro kokemuksista tai arvostele