Fundior CreditFundior Credit on Suomessa ja Ruotsissa toimiva finanssiyhtiö.

Se tarjoaa monipuolisia pankkialan palveluita talletustoiminnasta varainhoitoon, sijoituspalveluihin ja kuluttajaluottoihin. Fundior Credit tarjoaa 200-2000 euron luottoja ilman vakuuksia.

Suosittelen ottamaan toisen pikalainan

Miten luottoa haetaan?

Luottoja voi hakea yrityksen verkkosivujen kautta tai soittamalla asiakaspalveluun. Sivuilta löytyy oma hakulomake laskureineen sekä Fundior Exit -luotolle ja Fundior Flex -luotolle. Laskurissa voit säätää haluamasi luoton määrän ja maksuajan ja selvittää luoton kustannukset hetkessä. Luottoa hakiessa tunnistaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Kun myönteinen luottopäätös on tehty, hakijan tulee toimittaa tositteet tuloistaan luotontarjoajalle, jonka jälkeen luotto maksetaan hakijan tilille.

Kuka voi hakea luottoa?

Kaikissa Fundior Credit -yhtiön luotoissa on myöntämisperusteena vähintään 21 vuoden ikä. Ensimmäinen luotto on määrältään 200- 500 euroa ja sen määrään vaikuttaa muun muassa luotonhakijan ikä. Kun luotonhakija on niin sanottu vanha asiakas, eli käyttänyt yhtiön luottoa aikaisemmin ja maksanut luottonsa moitteettomasti takaisin, uutta luottoa on mahdollista hakea korkeintaan 500 euroa 24 ikävuoteen saakka ja yli 25-vuotiaana myös Fundior Flex 2000 euron luottoa.

Luoton saannin ehtoja

Ehtona on pysyvä asuminen Suomessa, vähintään 3 vuotta, ei maksuhäiriömerkintää sekä säännölliset tulot. Luotot ovat vakuudettomia, et tarvitse takaajaa tai vakuuksia hakeaksesi niitä. Yhtiö voi päätyä harkinnastaan myöntämään pienemmän luoton kuin hakija on hakenut.

Luottojen kustannukset

Pienissä luotoissa 200-500 euroa korko on kiinteä 24,5 % ja avausmaksu 94 euroa. Suuremmassa 2000 euron luotossa korko on kiinteä 26,8 % ja avausmaksu 280 euroa. Lisäksi peritään käsittelymaksua 15 euroa kuukaudessa. Avausmaksu ja käsittelymaksut jaetaan tasan maksusuunnitelmassa maksujanan mukaisille kuukausille. Takaisinmaksuaika vaihtelee luotonhakijan valinnoista riippuen 1- 4 kuukautta, 200 euron luottosummassa maksuaika voi olla maksimissaan 18 kuukautta eli 1,5 vuotta.

Anna pisteitä sivulle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

2 arvostelua, kokemusta tai kommenttia

  • 10.1.2014 klo 17:00

    Haluaisin tietää lainansaanti mahdollisuudestani. Maksoin juuri loppuun edellisen 2000 euron lainani. Millaisen summan olisi mahdollisuus saada ja millaisella lyhennysohjelmalla?

  • 10.1.2014 klo 18:03

    Terve Jorma

    Suosittelen ottamaan jonkun lainan suosituimmista pikalainoista.

    T. Jani

Kirjoita kommentti, kerro kokemuksista tai arvostele