EverydayEveryday tarjoaa pikalainaa 20-2000 euron väliltä yli 21-vuotiaille.

Everydayn takana toimii OPR Vakuus Oy, joka on suomalainen yritys, mutta toimii myös muissa maissa. Yhtiö on aloittanut vuonna 2005.

Alkutiedot

Ikäraja: 21 vuotta
Pikalainaa: 20-2000 euroa
Laina-aika: noin 45-150 päivää
Siirry tästä Everydayn pikalainaan »

Ensimmäisiä ajatuksia

Sivusto näyttää selkeältä ja usein kysyttyä -osiosta löytyy moneen kysymykseen vastaus. Palvelun takana on täysin suomalainen yritys, joka tuo luotettavuutta. Lainalaskimen kautta saa kaikki tarvittavat tiedot, jos maksaa yhdellä kerralla. Jos taas maksaa useammassa erässä, niin silloin kokonaissumman selvittäminen on hieman hankalampaa, koska siihen vaikuttaa, että paljonko haluaa lyhentää kuukaudessa.

Lainaehdot?

Ikää täytyy olla vähintään 21 vuotta, ei saa olla maksuhäiriöitä ja pitää olla Suomen kansalainen. Lisäksi tarvitset ensimmäisellä kerralla pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, jolla sinut tunnistetaan.

Paljonko vippiä voi saada ja missä ajassa tulee maksaa pois?

Lainaa voi saada 20-2000 euron väliltä. Summien porrastus on vähän erikoinen, koska ensimmäinen summa on 20 €, sen jälkeen tulee 120 € ja sitten tulee summia 100 € välein. Voit maksaa pois noin 45 päivän sisällä tai sitten voit maksaa osissa.

Miten voin hakea lainaa?

Siirry yläpuolelta Everydayn pikalainaan. Valitse lainalaskurista itsellesi sopiva summa ja paina sen jälkeen ”hae tästä” nappia. Tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi, täytä omat yhteystietosi ja lopuksi hyväksy sopimus.

Rahat maksetaan päivittäin klo 8-22 välillä. Lainaa voit hakea palvelusta milloin vain.

Voinko hakea toista pikalainaa?

Voit hakea toisen lainan, vaikka et olisi vielä ensimmäistä maksanut, jos sinun tililläsi on vielä matkaa luottorajaan.

Onnistuuko hakeminen tekstiviestillä?

Kyllä onnistuu vanhoille asiakkaille. Uudet asiakkaat joutuvat ensimmäisellä kerralla hakemaan vippiä netin kautta, jotta voidaan tehdä sähköinen tunnistautuminen verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Haun yhteydessä saat henkilökohtaisen pin-koodin/salasanan, joka syötetään tekstiviestiin.

Millainen tietoturva?

Normaaleilla sivuilla ei käytössä salausta, mutta lainahakemuksessa on salaus päällä ja näin täyttämäsi henkilökohtaiset tietosi kulkevat turvallisesti netissä.

Miten laskun voi saada?

Voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta saada lasku: kirjeenä, sähköpostilla tai Netpostiin. Lisäksi jos et ole jostain syystä saanut laskua, niin löydät sen lisäksi kirjautumalla henkilökohtaisilla tunnuksilla sivuille.

Lasku on kadonnut?

Jos lasku ei ole saapunut tai olet hukannut sen, niin saat laskutiedot kirjautumalla Everydayn nettisivuille tai toisena vaihtoehtona ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Milloin auki?

Asiakaspalvelu on auki maanantaista sunnuntaihin klo 8-22. Huomattavaa on, että taas asiakaspalvelun puhelinpalvelu on auki vain maanantaista perjantaihin klo 8-20 eli viikonloppuisin taitavat vastata ainoastaan sähköposteihin.

Miten nopeasti vastaavat?

Laitoin kysymyksen Everydaylle, niin sain siihen vastauksen 43 minuutissa. Pidän vastausaikaa hyvänä, koska sähköpostin vastaukseen menee aina jonku aikaa.

Esimerkki pikalainasta

Määrä: 50 €
Maksuaika: noin 45 päivää
Kulut: 7,50 €
Maksu: 57,50 €

Artikkelin muutokset

30.8.2015: Tietoturvasta osio
31.5.2015: Laskun katoamisesta kappale
10.4.2015: Pikalainasummia päivitetty
20.2.2015: Tekstarilla hakemisesta kerrottu
25.12.2014: Kirjoitettu yrityksen tiedoista
2.10.2014: Lisätty tietoa laskun vaihtoehdoista
29.7.2014: Päivitetty lainaehtoja
3.6.2014: Kerrottu vastaamisen nopeudesta
21.3.2014: Kirjoitettu ensimmäisistä ajatuksista
27.1.2014: Lisätty tietoa aukiolosta ja pikalainan esimerkki

Anna pisteitä sivulle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

1 arvostelua, kokemusta tai kommenttia

  • 3.6.2014 klo 18:16

    Kilpailukykysiä vaihtoehtoja!!

Kirjoita kommentti, kerro kokemuksista tai arvostele