EuroloanEuroloan on turvallinen luotontarjoaja, jolla on erilaisia luottoja 50-5000 euron väliltä.

Pikalainapalvelun takana on yritys nimeltä Euroloan Consumer Finance Oyj, joka on toiminut vuodesta 2008 lähtien. Päätoimipiste on Helsingissä ja töissä siellä on noin 13 henkeä.

Alkutiedot

Ikäraja: 18 vuotta
Pikalainaa: 50-5000 euroa
Laina-aika: vähintään n. 30 päivää
Siirry tästä Euroloanin pikalainaan »

Ensimmäisiä ajatuksia

Pääsivulta löytyy iso lainalaskin, josta voi valita laina-ajan ja lainasumman. Ongelma tässä on, ettei saa tietoon kuukausisummaa tai kokonaishintaa, koska se riippuu, että miten luotettavaksi määrittelevät hakijan. Mitä luotettavampi, niin sitä edullisemmin saa lainaa.

Mitkä ovat ehdot?

Euroloanilta voit hakea lainaa mikäli olet 18-70 vuotias, Suomen kansalainen, eikä sinulla ole luottohäiriöitä. Lisäksi tarvitset tunnistautumiseen verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Miten pikalaina haetaan?

Ensimmäinen lainahakemus täytyy tehdä netissä, sillä Euroloan tekee ensimmäisessä lainahakemuksessa luottojen tarkistuksen ja tämä vaatii sähköistä henkilötunnistusta. Kun tunnistus on tehty ja luottokelpoisuus vahvistettu, voit hakea lainaa.

Hakea voit 50-5000 euron pikavipin. Laina-aika on sinun päätettävissäsi, kuitenkin enimmillään 90 vuorokautta. Lainan voit maksaa kerralla takaisin taikka jopa 3 erässä, mikäli se on sinulle sopivampaa.

Lainasta lähetetään joko paperinen lasku taikka välitämme laskun sinun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, mikä vain sinulle itsellesi parhaiten sopii. Euroloan on avoinna arkisin 9-17 välisenä aikana, jolloin vastaanotamme lainahakemuksia.

Öiseen aikaan lainaa voi hakea, mutta päätöksen sekä maksun voit saada vain kun olemme avoinna. Kun olet saanut hyväksytyn laina päätösen, lainaamasi summa siirretään tilillesi välittömästi. Laina-aika alkaa siitä kun olet vastaanottanut rahat tilillesi.

Lainan saaminen tilille arkisin

Kun luottohakemus on verkkosivuilla tehty ja siitä on tullut myönteinen päätös, riippuu rahojen siirtyminen luotonottajan tilille vuorokaudenajasta ja pankista, jossa tili on. Kello 7- 23 välillä Euroloan siirtää rahat pankkiryhmään välittömästi silloin kun käytössäsi on Osuuspankin, Nordean, Sampo Pankin tai Aktian Pankin tili. Osuuspankin ja Nordean tileille rahat siirtyvät melkein välittömästi luoton myöntämisestä, muissa pankeissa siirto tapahtuu noin puolen tunnin viiveellä kun luotto myönnetään arkipäivänä kello 8- 18:30 välillä.

Lainan saaminen omalle tilille muina aikoina

Viikonloppuisin ja pyhinä rahojen siirto tileille tapahtuu seuraavana pankkipäivänä, muiden pankkien kohdalla siirto voi kestää 1- 2 pankkipäivää. Luotot eivät siirry yöaikaan, kaikissa pankeissa se tapahtuu vasta aamuseitsemän jälkeen.

Miten turvallinen?

Kaikilla sivuilla käytetään salausta (https) ja tämän takia täyttämäsi tiedot menevät netissä tietoturvallisesti. Tästä syystä pidän Euroloania turvallisena palveluna.

Miten laina maksetaan takaisin?

Kun haet Euroloanilta lainaa, voit valita itse kolmen maksutavan väliltä. Lainastasi sinulle toimitetaan lasku, jossa ovat maksutiedot, kuten eräpäivä. Voit pyytää laskua sähköpostiisi tai maksaa my-euroloan -palvelussa ilman erillisiä kuluja. Voit pyytää myös postitse lähetettävän paperilaskun, joista laskutuslisä on 2 euroa laskulta.

My.euroloan -verkkopalvelussa on helppo hoitaa kaikki luottoon liittyvät asiat, siellä voit tulostaa laskusi ja maksaa sen verkkomaksuna. Maksettu suoritus näkyy verkkopalvelussasi parissa päivässä.

Minulle tuli maksuvaikeuksia?

Jos et kerkeä maksamaan laskua eräpäivään mennessä, niin voit joko odottaa muistutuslaskua tai pyytää asiakaspalvelua siirtämään eräpäivää.

Voinko hakea toista vippiä?

Ensimmäisellä kerralla pikavippiä hakiessa saat oman luottorajan, joka voi olla vaikkapa 3000 €. Voit sen jälkeen hakea useamman kerran pikalainaa, kunhan lainojen yhteissumma pysyy luottorajasi sisällä.

Aukioloajat?

Netin kautta voit hakea pikalainaa milloin vain. Uudelle asiakkaalle rahat maksetaan klo 7-23 välillä ja vanhoille asiakkaille kellon ympäri. Asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin klo 8-18 ja siihen saat yhteyden niin soittamalla kuin sähköpostilla.

Vastausnopeus?

Asiakaspalvelu vastasi minun kysymykseeni sähköpostilla noin 15 minuutissa, joka on minun mielestä todella nopea aika. Toki voit myöskin soittaa, jolloin voit saada jopa vielä nopeammin vastauksen.

Esimerkki pikalainasta

Esimerkkiä ei ole mahdollista antaa, koska se riippuu hakijasta. Euroloan on lajitellut hakijat kolmeen eri kategoriaan, joista osaa halvemmalla ja osa kalliimmalla. Kategoria riippuu siitä, että kuin luotettavana pidetään hakijaa.

Artikkelin muutokset

2.10.2015: Päivitetty vastaamisen nopeutta
26.6.2015: Lisätty tietoa maksuvaikeuksista
4.5.2015: Lainaehdoista osio
16.3.2015: Pikalainan esimerkistä kappale
22.1.2015: Ensimmäisiä ajatuksia lisätty
3.12.2014: Kirjoitettu yhtiötiedoista
15.8.2014: Kerrottu toisen pikavipin hakemisesta
13.6.2014: Lisätty tietoa vastausnopeudesta
7.5.2014: Kerrottu tietoturvallisuudesta
27.2.2014: Kirjoitettu aukioloajoista
7.11.2013: Päivitetty lainan saamisen tietoja
3.11.2013: Lisätty tietoa takaisinmaksusta ja alkutunnelmat. Muutettu summa 50-2000 € -> 50-5000 €

Anna pisteitä sivulle

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kirjoita kommentti, kerro kokemuksista tai arvostele